Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Polyurethane Stator lan rotor saka Flotation Machine

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Stator lan rotor, utamane digunakake ing mesin flotasi seri XJK, seri XJQ, seri SF, seri BF, seri KYF, seri XCF, seri JJF, seri BS-K.

9841cb8c

Stator lan rotor minangka komponen utama mesin flotasi, sing utamane ditrapake kanggo logam utawa non-logam.Stator lan rotor poliuretan kalebu salah sawijining jinis spare tahan mesin flotasi kanthi sifat sing akeh, amarga poliuretan nduweni kekuatan dhuwur kaya plastik lan elastis kaya karet.Konfigurasi materi khusus lan teknologi produksi canggih nggawe stator lan rotor poliuretan Arex duwe stabilitas sing luwih dipercaya.Milih model cocok rotor lan stator saka mesin flotasi gumantung ing mineral lan slurries.

Polyurethane Stator And Rotor Of Flotation MachinePolyurethane Stator And Rotor Of Flotation Machine
Fitur
1. resistance abrasion
2. Self-lubricity
3. Bobot entheng lan gampang dipasang
4. Ngirit energi lan listrik
5. urip dawa layanan

Nganggo solusi
1.Ndeteksi pola nyandhang lan tingkat ing wilayah kritis lan ngiyataken ciri liwat proses apa.
2.By nggunakake liyane karet utawa polyurethane materi kanggo panggonan ngendi perlu paling ing kabèh bagean.Lan iki bakal elongate urip kanggo kerja.
3. Menehi pengawasan profesional lan pangopènan nalika nggunakake dening kita pelanggan.Lan entuk laporan nganyari biasa ing proses operasi, sing bakal nyedhiyakake lan nambah kasedhiyan tanduran.

Rangka baja
1.Bahan mentahan nggunakake 3CR12 stainless steel panggedhe, ing cilik saka teyeng lan bolt ing ngunci.
2.Welding proses reply ing standar ISO dening buruh experienced lan tetep imbangan lan akurat nalika grooving.
3.Customizing karya gumantung ing requirement klien utawa golek solusi saka tim teknologi kita.

Spares of Flotation Machine3965 Spares of Flotation Machine2242

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita