Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Dismantling Joints

    Mbusak Sendi

    Mbusak Sendi duwe peran penting ing desain lan tata letak pipa lan katup. Iki minangka pitulung penting sajrone instalasi lan ngilangi bagian pipa lan katup. Tanpa sendhang sing dibongkar nyedhiyakake penyesuaian longitudinal, meh ora bisa dipasang klep ing bagean pipa. Thanks kanggo nyetel sendhi sing mbongkar iki, katup bisa dipasang ing jejere sendhang sing dibongkar, lan sendi sing dibongkar bisa disetel kanthi dawa sing dibutuhake ...