Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Dismantling Joints

    Mbongkar Sendi

    Dismantling Joints nduweni peran penting ing desain lan tata letak pipa lan katup.Iki minangka pitulung penting sajrone instalasi lan mbusak bagean pipa lan katup.Tanpa sambungan dismantling nawakake imbuhan longitudinal, iku meh mokal kanggo masang katup persis menyang bagean pipe.Thanks kanggo adjustability saka joints dismantling iki, tutup bisa dipasang ing jejere joints dismantling, lan joints dismantling bisa disetel kanggo dawa pas dibutuhake sadurunge ...