Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Polyurethane Lined Steel Pipe

    Polyurethane Lined Pipa Baja

    Pipa baja sing dilapisi poliuretan minangka produk pipa tahan nganggo dhuwur, sing akeh digunakake ing pipa pangolahan mineral lan pipa transmisi tailing.Pembangkit listrik bahan bakar fosil nggunakake pipa kanggo sistem penghapusan batu bara lan awu, uga kanggo industri minyak, kimia, semen lan gandum.Fitur 1. Wear-resistant 2. Nyegah Scaling 3. Corrosion Resistance 4. Resistance to hydrolysis aging 5. Elasticity High 6. Resistance to Mechanical Shock 7. Self-lubrication Arex milih prem...
  • Flexible Slurry Rubber Hose

    Fleksibel Slurry Karet Selang

    Selang karet slurry fleksibel ditambah karo karet sintetik senyawa NR, BR lan SBR.Iki nggunakake kain kekuatan tarik dhuwur kanthi cincin baja minangka kerangka tulangan.Selang karet fleksibel tansah dipasang ing antarane pompa lan pemotong dredger, sing nandhang tekanan kerja negatif sajrone proses ngisep slurry.Selang karet fleksibel & selang Armored, kanthi cincin baja HB ing jero, cocok kanggo transfer slurries abrasive, pabrik pangolahan mineral, t ...
  • Ceramic Lined Rubber Hose

    Selang Karet Dilapisi Keramik

    Selang karet sing dilapisi keramik digunakake ing kahanan sing agresif banget ing ngendi selang karet tanpa garis konvensional mbutuhake panggantos sing kerep.Uga, selang karet sing dilapisi keramik bisa dipasang ing sawetara jinis mesin geter utawa karo sawetara peralatan non-stasioner.Bisa nambah pilihan kanggo insinyur kanthi pendekatan instalasi lan operasi sing akeh.Fitur 1. Wear resistance Ketahanan nyandhang selang karet sing dilapisi keramik 10 kaping luwih dhuwur tinimbang pip baja biasa ...
  • Rubber Lined Steel Pipes

    Pipa Baja Dilapisi Karet

    Pipa baja sing dilapisi karet dirancang kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi pompa abrasif.Aplikasi kayata ngeculake pabrik, pompa tekanan dhuwur, garis tailing sing dawa, aplikasi pompa slurry sing nuntut lan pipa gravitasi.Saben mburi karo vulcanized segel karet tetep flange.Pipa baja sing dilapisi karet tahan aus lan tahan karat digawe saka pipa baja umum minangka bahan kerangka lan digunakake kanthi sifat karet tahan karat, tahan karat lan tahan panas minangka ...