Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • Polyurethane Lined Steel Pipe

    Pipa Bunderan Polyurethane

    Pipa baja nganggo garis Polyurethane minangka produk pipa tahan tahan tinggi, sing akeh digunakake ing pipa pemrosesan mineral lan pipa transmisi tailing. Pompa listrik bahan bakar fosil nggunakake pipa kanggo sistem pembuangan batu bara lan awu, uga kanggo industri minyak, kimia, semen lan gandum. Fitur 1. Tahan nyandhang 2. Prevent Scaling 3. Resistensi Korosi 4. Resistensi penuaan hidrolisis 5. Elastisitas Tinggi 6. Resistensi Shock Mekanis 7. Arex pelumasan mandhiri milih prem ...
  • Flexible Slurry Rubber Hose

    Selang Karet Slurry Fleksibel

    Selang karet slurry fleksibel ditambah karo karet sintetis senyawa NR, BR lan SBR. Nggunakake kain kekuatan tarik tinggi kanthi cincin baja minangka kerangka penguatan. Selang karet fleksibel mesthi dipasang ing antarane pompa lan pemotong keruk, sing tekanan tekanan negatif nalika proses ngisep bubur. Selang karet fleksibel & selang lapis lapis waja, kanthi cincin baja HB ing njero, cocok kanggo transfer bubur kasar, pabrik pamrosesan mineral, t ...
  • Ceramic Lined Rubber Hose

    Selang Karet Kanthi Keramik

    Selang karet berjajar keramik digunakake kanthi kahanan sing agresif ing endi selang karet tanpa konvensional asring diganti. Uga, selang karet nganggo keramik bisa dipasang ing sawetara jinis mesin geter utawa kanthi peralatan non-stasioner. Bisa nambah pilihan kanggo para insinyur kanthi pendekatan instalasi lan operasi sing akeh. Fitur 1. Resistensi nyandhang Resistensi nyandhang saka selang karet bergaris keramik 10 kali luwih dhuwur tinimbang pip baja ...
  • Rubber Lined Steel Pipes

    Pipa Baja Karet

    Pipa baja sing dilapisi karet dirancang kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi pompa kasar. Aplikasi kayata ngeculake pabrik, pompa tekanan tinggi, garis buntut dawa, nuntut aplikasi pompa bubur lan pipa gravitasi. Saben pungkasan nganggo flange tetep karet vulkanisasi. Pipa baja nganggo karet tahan karat lan tahan karat digawe saka pipa baja umum minangka bahan kerangka lan nggunakake karet tahan karet, tahan karat lan tahan panas minangka ...