Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Selang Kimia Kab

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Pengalaman pirang-pirang taun nglayani mitra industri kita wis nyambungake kita karo produsen Selang Industri sing paling dipercaya ing saindenging jagad.Kita kabeh-ing-siji sumber kanggo konektor Industrial.Solusi sing efektif nyebabake asil sing luwih apik, lan sistem pipa sing dirancang lan digawe kanthi apik menehi kauntungan sing kompetitif.Nggawe pengaruh positif ing proyek sampeyan karo merek AREX-PIPE kanggo solusi pipa sampeyan.Kita nggawe solusi pipa supaya cocog karo kabutuhan sampeyan - saka dhukungan teknik awal nganti instalasi pungkasan.Apa sing ngatur syarat proyek utawa tantangan jadwal instalasi, kita menehi solusi fleksibel kanggo skenario aplikasi apa wae.Klien sing duwe syarat khusus babagan selang utawa bagean pipa sing disesuaikan, hubungi kita kanggo njaluk solusi liyane.

UHMWPE karet kitaselang kimiadiprodhuksi khusus kanggo transfer bahan kimia lan media sing atos, ngirim cairan kayata asam organik lan anorganik, keton, cat, ester lan hidrokarbon aromatik lan alifatik (gumantung ing liner).Kabeh jinis cocok banget kanggo aplikasi eksternal amarga tutup njaba EPDM, nyedhiyakake resistensi sing apik kanggo ozon lan cuaca.Selang kita uga tundhuk karo peraturan FDA, supaya bisa digunakake karo bahan pangan kayata lenga kewan lan nabati, dene pilihan EPDM digawe saka senyawa karet anti-statis sing konduktif listrik.

Selang pangiriman kimia biasane digawe kanthi tetulang ply serat tekstil kanggo nambah tekanan kerja lan bledosan.Selang nyedhot kimia kita kalebu tulangan helix kawat tambahan sing mbantu selang njaga sifate ing aplikasi vakum.

Kabeh selang kimia kita biasane diwenehake dening meter.Gumantung saka jinis selang lan ukuran sing dibutuhake, pesenan minimal lan jumlah paket bisa ditrapake.Kita uga bisa nyuplai rakitan selang sing wis dipasang karo macem-macem kopling selang lan klem kanggo kabutuhan sampeyan.Informasi luwih lengkap, kalebu kasedhiyan, spesifikasi lan standar kasedhiya kanthi ngeklik tombol 'deleng produk' ing ngisor iki.Yen sampeyan butuh informasi luwih lengkap, utawa pengin ngrembug syarat sampeyan, hubungi tim sales teknis.

UHMWPE chemical suction lan selang pangirimandiprodhuksi karo tutup EPDM lan liner polyethylene.Iki dikuwatake nganggo lapisan tekstil, heliks kawat lan kabel anti-statis.Selang iki uga kasedhiya kanggo tuku online ing PAR Direct kanthi ngeklik link ing ndhuwur.

Aplikasi:

Dirancang kanggo nyedhot lan ngirim asam lan bahan kimia.Uga misuwur ing industri panganan.

Fitur tombol:

Suhu: -25°C nganti +100°C (+130°C sterilisasi jangka pendek).

Faktor Keamanan: minimal 3: 1.

Tutup tahan kanggo bahan kimia, ozon lan cuaca.

Liner nduweni resistensi sing apik kanggo bahan kimia lan kualitas panganan sing cocog karo FDA 177:2600.

produk
Kode
Ing njero
Dhiameter
(mm)
Njaba
Dhiameter
(mm)
nyambut gawe
Tekanan
(Bar)
Jeblugan
Tekanan
(Bar)
Mlengkung
Radius
(mm)
Bobot
(Kg/m)
vakum
(Bar)
Koil
dawa
(mtrs)
AREX-19ID 19 31 16 48 125 0.67 0.9 61
AREX-25ID 25 37 16 48 150 0.77 0.9 61
AREX -32ID 32 44 16 48 175 0.93 0.9 40
AREX -38ID 38 51 16 48 225 1.16 0.9 61
AREX -51ID 51 65 16 48 275 1.60 0.9 61
AREX -63ID 63 78 16 48 300 2.090 0.8 40
AREX -76ID 76 92 16 48 350 2.760 0.8 40
AREX -102ID 102 118 16 48 450 3.670 0.8 40

1. UHMWPE selang pangiriman kimiadiprodhuksi karo tutup EPDM lan liner polyethylene.Iki dikuatake nganggo lapisan tekstil lan duwe kabel anti-statis.Selang iki uga kasedhiya kanggo tuku online ing PAR Direct kanthi ngeklik link ing ndhuwur.

Aplikasi:

Dirancang kanggo pangiriman bahan kimia lan asam.Populer ing industri panganan kanthi liner sing disetujoni panganan.

Fitur tombol:

Suhu: -25°C nganti +100°C (+130°C sterilisasi jangka pendek).

Faktor Keamanan: minimal 3: 1.

Tutup tahan kanggo bahan kimia, ozon lan cuaca.

Liner nduweni resistance banget kanggo bahan kimia lan disetujoni panganan.

2.EPDM nyedhot kimia lan selang pangirimandiprodhuksi saka tabung karet EPDM konduktif listrik karo tutup EPDM ireng kebungkus.Iki dikuatake nganggo kabel poliester, helix kawat baja lan kabel tembaga anti-statis.Selang kimia iki nduweni faktor safety minimal 4: 1 lan vakum 0,78 bar.

Fitur tombol:

Suhu: -35°C nganti +95°C.

Tahan kimia, ozon lan cuaca sing apik banget.

Standar:

Selaras karo EN12115.

Kode Produk Diameter njero (mm) Diameter njaba (mm) Tekanan Kerja (Bar) Radius lengkung (mm) Bobot (kg/m) Panjang Coil (mtr)
AREX -25ID 25 37 10 152 0.85 60
AREX -32ID 32 44 10 192 1.05 60
AREX -38ID 38 51 10 228 1.22 60
AREX -51ID 51 65 10 305 1.63 60

3.EPDM selang pangiriman kimiadiprodhuksi saka tabung karet EPDM konduktif listrik karo tutup EPDM ireng kebungkus.Iki dikuatake nganggo jalinan tekstil lan kabel tembaga anti-statis lan duwe faktor safety minimal 4: 1.Selang kasebut cocog karo standar EN12115 lan tahan banget kanggo bahan kimia, nggawe selang iki dadi pilihan sing populer nalika ngirim bahan kimia.

Fitur tombol:

Suhu: -35°C nganti +95°C.

Tahan kimia, ozon lan cuaca sing apik banget.

Standar:

Selaras karo EN12115.

Kode Produk Diameter njero (mm) Diameter njaba (mm) Tekanan Kerja (Bar) Bobot (kg/m) Panjang Coil (mtr)
AREX -19ID 19 31 16 0.78 60
AREX -25ID 25 37 16 1.00 60
AREX -32ID 32 46 16 1.15 60
AREX -38ID 38 53 16 1.45 60
AREX -51ID 51 66 16 1.70 60
Chemical Hose4
Chemical Hose5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk