Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Selang karet hidrolik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Selang hidrolik karet minangka unsur umum lan penting ing mesin industri lan seluler sing ora kaetung.Iki minangka pipa sing ngarahake cairan hidrolik ing antarane tangki, pompa, katup, silinder lan komponen daya cairan liyane.Kajaba iku, selang umume gampang kanggo rute lan nginstal, lan nyerep geter lan nyuda gangguan.Majelis selang - selang kanthi kopling sing dipasang ing ujung - cukup gampang digawe.Lan yen ditemtokake kanthi bener lan ora disalahake, selang bisa digunakake tanpa masalah kanggo atusan ewu siklus tekanan.

Selang hidrolik kalebu tabung njero, siji utawa luwih lapisan tulangan, lan tutup njaba.Saben konstituen kudu dipilih kanthi tujuan aplikasi.Parameter operasi lan kinerja sing umum kalebu ukuran, suhu, jinis cairan, kapasitas nahan tekanan lan lingkungan, kanggo sawetara jeneng.

Tabung njero ngemot cairan kasebut lan nyegah bocor menyang njaba.Jinis cairan hidrolik umume ndhikte materi tabung.Biasane, iku nitril utawa karet sintetik kanggo lenga hidrolik adhedhasar petroleum.Nanging alternatif kaya Viton utawa Teflon digunakake karo cairan sintetik kaya ester fosfat.

Tutup kasebut nglindhungi lapisan penguat.Siji pertimbangan nalika nemtokake materi tutup yaiku resistensi serangan saka pengaruh njaba kayata bahan kimia, banyu asin, uap, radiasi UV lan ozon.Bahan tutup umum kalebu nitril, neoprene lan PVC, antara liya.

Kabeh produk kita diprodhuksi miturut sistem kontrol kualitas sing ketat miturut sawetara standar internasional.Mula, kita wis ngelas selang hidrolik miturut standar kaya ing ngisor iki:

Seri EN 853 lan 856:Selang hidrolik ing seri iki bisa dideleng kanthi struktur tulangan sing beda-beda sing ditampilake ing lapisan kepang utawa spiral sing beda.

Seri SAE 100:Selang ing seri SAE 100 wis dievaluasi adhedhasar desain, konstruksi, lan rating tekanan.

7d8857a8bfe3eea5ccf12bcc7d81032

news413_9

57cfc5a8b58b4aae907d64024f710d0

news413_7

news413_6

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita