Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Fitting hidrolik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Panggunaan fitting asring gumantung saka bahan utawa aplikasi selang sing cocog.Sajrone proses pemilihan fitting, penting kanggo nimbang sawetara aspek sing relevan kayata biaya, kahanan lingkungan, keluwesan, media, lan rating tekanan sing dibutuhake.

Minangka ekstensif minangka pilihan kita fitting punika, jinis fitting kasedhiya kalebuBSP/BSPT, JIS, ORFS, JIC, UNF-UN, NPT, SAE, lanMetrikseri.

Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan.

 

 

 

news413_4

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita