Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Mat karet Kanggo Body Dump Truk Angkut

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Truk Angkut penting kanggo industri pertambangan lan minangka salah sawijining kendaraan kanthi fungsi sing migunani dening operator lan staf liyane.Pembalap tansah nandhang kejut lan geter sajrone proses muat lan transportasi.Arex nguji pengaruh watu ing piring baja lan nemokake puncak 108 desibel lan banjur nggunakake bolong kawat baja mangan minangka kerangka ing lapisan karet 6 "sing bisa nambah ketangguhan lan asil puncak mung nuduhake 60 desibel.Iku Ngartekno luwih apik tinimbang liner baja nalika impact lan karusakan kelakon sak loading watu menyang amben.

rubber liners4025 rubber liners4026

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita