Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com

Lapisan Karet Kanggo Truk Haul

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Truk Hauls penting banget kanggo industri pertambangan lan minangka salah sawijining kendaraan sing migunani banget karo operator lan staf liyane. Para sopir mesthi nandhang kejut lan geter sajrone proses loading lan transportasi. Arex nyoba pengaruh rock ing lempeng baja lan nemokake pucuk 108 desibel banjur nggunakake bolong kawat baja mangan minangka balung ing karet pelapis karet 6 "sing bisa nambah kenceng banget lan asil puncak mung nuduhake 60 desibel. Luwih apik banget tinimbang pelapis baja nalika kena pengaruh lan karusakan nalika ana watu sing dipasang ing amben.

rubber liners4025 rubber liners4026


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita