Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Sistem Screening Polyurethane

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Media screening minangka bagéyan inti penting saka peralatan screening.Nalika layar geter kedher, liwat macem-macem wujud lan ukuran geometris lan ing tumindak pasukan njaba, bahan baku bakal dipisahake lan entuk tujuan grading.Kabeh jinis sifat materi, struktur beda lan materi panel screening utawa tension lan macem-macem paramèter saka mesin screening duwe pengaruh tartamtu ing kemampuan layar, efficiency, tingkat mlaku lan urip.Bahan sing beda, panggonan sing beda, kudu milih produk media screening sing beda kanggo entuk efek layar sing luwih apik.

Gumantung ing macem-macem peralatan, syarat lan kahanan, media screening bisa dipisahake dening seri ing ngisor iki
1. Seri modular
2. Seri ketegangan
3. Panel seri

Sambungan karo peralatan umume dipérang dadi: sambungan mozaik, sambungan bolt, sambungan bar meksa, sambungan pancing screening lan ing.

Aplikasi pertambangan
1. Pre-grinding bijih
2. Pre-heap leach
3. bijih besi kelas dhuwur
4. Layar discharge Mill
5. Sirkuit media kandhel
6.Control screening - mbusak nggoleki

Sistem screening polyurethane ndadekake nggunakake banget tahan nyandhang saka elastomer polyurethane, nuduhake kekuatan dhuwur, elongation dhuwur lan elastisitas dhuwur ing sawetara atose.Polyurethane minangka bahan sing cocog kanggo screening.Nawakake resistance abrasion lan cukup fleksibel kanggo nyegah materi.Uga dianggo kanthi becik ing aplikasi screening udan lan garing.Sistem modular bisa digawe kanthi ukuran, wujud lan kekuwatan apa wae.Disesuaikan kanggo spesifikasi mesin lan klien supaya bisa diganti karo sistem liyane.Sistem iki becik kanggo screening lan de-watering.Panel poliuretan uga bisa diganti kanthi cepet tanpa mbutuhake kawruh utawa alat khusus.Ana macem-macem aksesoris sing beda kanggo ngaktifake panggunaan ing macem-macem aplikasi.Utamane, layar tension polyurethane kita dibangun kanthi tulangan kabel logam.Teknik desain iki nambah resistensi polyurethane kanggo ketegangan lan beban kanthi nyerep tension kasebut.Fleksibilitas iku becik kanggo nggunakake nalika bahan screening salah siji mbangun munggah ing lumahing screening utawa wedge sak screening.Diprodhuksi kanthi ukuran utawa spesifikasi supaya bisa pas karo mesin apa wae.Ukuran sing disesuaikan lan kondisi kerja uga kasedhiya yen dijaluk.

Seri layar panel poliuretan

Polyurethane Screening System

Seri layar tension poliuretan

Screening Media5241 Screening Media5243

Fitur
1. Good panyerepan kejut
2. tahan lenga
3. Low resistance suhu
4. tahan panas tuwa
5. tahan korosi
6. Isolasi listrik
7. Wear resistance
8. Reresik dhewe
9. Ngirit energi

Parameter kerja produk screening polyurethane

barang Unit Paramèter
atose Pesisir A 65 70 75 80
Kekuwatan tension MPa 10 11.5 13.5 16
Pecah elongation % 410 400 395 390
Kekuwatan geser N/mm 33 43 47 55
Wear-resistance saka DIN MM³ 98 50 39 35
Tingkat rebound % 80 70 69 67

Screening Media5727

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk