Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Katup Pipa

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Apa iku katup?
Katup, ing teknik mesin, piranti kanggo ngontrol aliran cairan (cairan, gas, slurries) ing pipa utawa pager liyane.Kontrol yaiku kanthi unsur sing bisa dipindhah sing mbukak, nutup, utawa sebagian ngalangi bukaan ing dalan.Katup ana pitung jinis utama: globe, gate, needle, plug (cock), kupu-kupu, poppet, lan spool.

Pipe valves444

Kepiye cara kerja klep?
Katup minangka piranti mekanik sing mblokir pipa sebagian utawa rampung kanggo ngganti jumlah cairan sing ngliwati.

Ngendi katup kontrol ware digunakake?
Katup kontrol minangka katup sing digunakake kanggo ngontrol aliran fluida kanthi ngowahi ukuran aliran sing diarahake dening sinyal saka pengontrol.Iki mbisakake kontrol langsung tingkat aliran lan kontrol konsekuensi saka jumlah proses kayata tekanan, suhu, lan tingkat cairan.

Pipe valves918

Apa macem-macem jinis katup?
Ana macem-macem jinis katup: gapura, globe, plug, bal, kupu, mriksa, diafragma, jiwit, relief tekanan, katup kontrol, lsp. Saben jinis kasebut duwe sawetara model, saben duwe fitur lan kemampuan fungsional sing beda.

Apa macem-macem jinis katup sing digunakake?
Katup plug (katup kursi), katup bal, & katup kupu minangka jinis katup sing paling umum digunakake ing sistem pemanasan, ventilasi, lan AC.Katup liyane sing digunakake ing sistem kalebu klep gapura piso, klep diafragma, lan klep gapura.

Pipe valves1978

Macem-macem jinis katup digunakake ing macem-macem sektor.ing artikel iki disebutake 19 jinis klep.
1. Globe valve
2. Gate valve
3. Ball valve
4. Klep kupu
5. katup diafragma
6. Katup plug
7. Katup jarum
8. Sudut klep
9. Katup jiwit
10. Geser klep
11. Flush tutup ngisor
12. Solenoid valve
13. Katup Kontrol
14. Katup ngatur aliran
15. Katup pengatur tekanan bali
16. Katup tipe Y
17. Katup piston
18. Katup pengatur tekanan
19. Priksa katup

Pipe valves1502

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk