Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com
  • SAG/AG/Ball/Rod Milling Rubber Liners

    Liner Karet Penggilingan SAG / AG / Ball / Rod

    Lapisan karet mboko sithik ngganti lapisan baja mangan. Bisa nyebabake pengaruh resistensi sing kuat. Hasil sirkuit grinding sampeyan gumantung banget karo pelapis karet pabrik. Pilih sisih tengen supplier liner karet sampeyan kanthi tliti, supaya proses panggilingan mlaku kanthi kapasitas lan kasedhiyan maksimal. Lapisan karet biasane cocog kanggo mecah udan, suhu ora luwih saka 80 derajat kerja normal, nanging kanggo mecah garing suhu dhuwur, asam kuat lan Alk ...