Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com
  • Hydraulic Staple-Lock Adaptors

    Hydraulic Staple-Lock Adapter

    Adaptor staple & kunci Arex fokus kanggo nggayuh keunggulan ing desain, pabrik lan nyedhiyakake solusi transportasi cairan, komponen lan peralatan sing ana gandhengane kanggo aplikasi hidrolik tekanan tinggi.Iki kalebu spesialis, produsen adaptor pokok lan katup bal sing akeh digunakake ing operasi pertambangan lemah.Sambungan pokok minangka bagean integral saka sirkuit hidrolik ing pertambangan lan duwe rekaman trek sing wis kabukten minangka pilihan sing paling apik kanggo ...