Telpon Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@baytain.com

Warta

  • Area Mesin lan Peralatan Pertambangan Mbebayani lan Nyegah

    Produksi penambangan modern nggunakake akeh macem-macem mesin, peralatan lan kendaraan pertambangan kanggo nambah produktivitas tenaga kerja lan nyuda intensitas tenaga kerja. Mesin pertambangan lan kendaraan mung duwe energi mekanik sing gedhe banget, lan masarakat asring cilaka nalika sengaja nandhang ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi Mesin Pertambangan

    Mesin pertambangan digunakake langsung kanggo operasi penambangan mineral lan pengayaan. Kalebu mesin pertambangan lan mesin benefisiasi. Prinsip kerja lan struktur mesin prospek umume padha utawa padha karo sing digunakake ing pertambangan mineral sing padha. Umumé, prospecti ...
    Waca liyane
  • Cara Kerja Flotation Froth

    Proses flothation froth umume digambarake minangka tumindak kimia-fisik, ing endi partikel mineral kepincut, lan nemplek ing ndhuwur gelembung, lan diangkut menyang permukaan sel, ing endi kebanjiran , biasane nganggo pitulungan saka p ...
    Waca liyane