Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

pertambangan

Ing bidang pertambangan, produk Arex duwe macem-macem aplikasi, amarga kaluwihan saka nyandhang lan tahan karat, kita ngasilake pirang-pirang produk karet lan plastik sing digunakake ing pertambangan lan mesin pangolahan mineral.Kanthi njupuk kauntungan saka sifat bahan tahan nyandhang lan karat, kayata karet lan poliuretan, mesin lan peralatan pertambangan dilindhungi kanthi lengkap, lan karusakan ing permukaan utawa interior peralatan sing disebabake dening faktor liyane, kayata bijih. , diminimalisir, saéngga nambah umur layanan peralatan, nyuda frekuensi panggantos peralatan lan aksesoris.Produk Arex utamane digunakake ing sistem pertambangan lan crushing, sistem screening bijih, sistem grinding lan crushing, sistem sambungan pipa, sistem pangiriman watu, lan liya-liyane. diatur miturut jinis bijih lan lingkungan kerja tartamtu, sing kabeh konsentrasi kanggo ngoptimalake panggunaan peralatan lan aksesoris efisiensi lan nyuda intensitas kerja.Lingkungan kerja ing tambang asring atos, lan biaya konsumsi operasi mesin pertambangan relatif gedhe.Miturut karakteristik mesin pertambangan sing beda-beda, Arex wis ngrancang produk karet lan plastik sing cocog, lan kanthi dhasar iki kanggo nganyarke produk peralatan, kanggo nuntun Perusahaan Tambang kanggo ngrampungake panggantos bagean peralatan.Minangka supplier jangka panjang ing lapangan iki, Arex duwe sawetara teknologi paten lan pengalaman perbaikan peralatan, layanan lengkap kanggo macem-macem kabutuhan pelanggan.Layanan berkualitas tinggi lan produk sing larang regane uga wis diakoni sacara luas dening para pelanggan internasional.Arex netepi prinsip kualitas pisanan, reputasi pisanan, ngasilake produk sing paling apik kanggo pelanggan, nggawa perlindungan kanggo kepentingan pelanggan.

q1

q2

q3

q4


Wektu kirim: Dec-02-2020