Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

industri

Produk Arex arang banget adaptasi ing lapangan industri.Produk kita asring ditampilake minangka bagean gedhe utawa piranti terpadu cilik ing karya peralatan utawa sistem perusahaan industri, umume aksesoris utawa produk nduweni peran penting ing operasi peralatan utawa sistem.Kayata macem-macem katup pipe, utawa peralatan mlaku aksesoris agitator.Njupuk kauntungan saka karakteristik produk karet lan plastik, digabungake karo lingkungan panggunaan tartamtu lan kahanan kerja, Arex Company bakal nyetel kaluwihan saka produk dhewe kanggo paling apik, ombone paling kanggo ngganti menyang macem-macem jinis mode kerja, nyuda peralatan. utawa operasi sistem bisa uga katon resiko, urip layanan extension.Karakteristik kasebut utamane dibayangke ing proteksi bagean logam saka peralatan utawa sistem, kayata resistensi karat produk karet lan plastik, tahan asam lan alkali, resistensi nyandhang, anti-ultraviolet lan liya-liyane.Sistem lan peralatan sing digunakake dening Arex bisa ditingkatake lan dianyari yen dijaluk, lan solusi sing dibutuhake bisa diwenehake marang para pelanggan kanthi pengalaman sing sithik.Kanthi bantuan saka akumulasi pengalaman karya sugih, digabungake karo implementasine nyata saka kasus sadurunge, tim technical kita lan tim produksi bakal sijine kualitas pisanan, sak tenane ngatasi pelanggan ing kangelan produksi industri, nyuda customer ing produksi losses rasah.

aa1

aa2

aa3

aa4


Wektu kirim: Dec-02-2020