Ponsel
+8615733230780
E-mail
info@arextecn.com

Konstruksi

Ing bidang konstruksi, produk Arex ngemot kaluwihan unik.Ing sistem sambungan pipe, tim technical kita bisa nggawe dandan kanggo materi pipe miturut kahanan nyata saka pelanggan, ngarahke ing media circulation beda, contone, kanggo Metal expansion produk peserta, kita bisa nambah karet utawa tabung konsep plastik menyang tembok utama miturut medium sirkulasi, supaya bagean logam kang corroded dening Cairan langsung.Arex nggunakake produk bahan logam lan non-logam sing digabungake kanggo nggunakake karakteristik bahan sing beda-beda, kanggo ngasilake produk komposit kanthi macem-macem karakteristik.Ing kabèh proses construction, apa iku transportasi lan Processing wedhi lan watu ing tataran awal utawa tambahan saka sistem pipo ing tataran tengah lan pungkasan, produk karo ciri senyawa saka logam lan karet-plastik bahan bisa. katon nang endi wae.Kanthi pangembangan lan deepening saka industri construction, kita pracaya produk Arex bisa nyedhiyani liyane pelanggan karo tambahan penting kanggo karya industri.Pelanggan uga bisa ngatur lan ngrancang produk miturut kabutuhan dhewe.Arex bakal nyedhiyakake dhukungan teknis lan layanan tim sing dibutuhake kanggo para pelanggan sing butuh.

aaa1

aaa2


Wektu kirim: Dec-02-2020